Αρχική
Επιλογές
Αρχική
Η Εταιρεία
Belarus
Farmtrac
Αναζήτηση
Μεταχειρισμένα
Προσφορά
Επικοινωνία
Η Εταιρεία Εκτύπωση E-mail

Κοτόπουλος - BELARUS GR - SERRES A.E.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΡΑΚΤΕΡ,

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ & ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ

ΑΠΟ ΤΟ 1998

Κοτόπουλος -BELARUS GR-SERRES A.E.Η εταιρία μας λειτουργούσε από το 1978 με την μορφή ατομικής επιχείρησης ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ. Έχει πουλήσει πάνω από 2.500 τρακτέρ καινούργια και μεταχειρισμένα και έχει επισκευάσει πάνω από 20.000 τρακτέρ. Επί σειρά ετών (1993,1994,1995 και 1996) βραβεύονταν για το καλύτερο σέρβις σε όλη την Ελλάδα, ενώ είχε αναλάβει το 1993 την προετοιμασία 1.000 τρακτέρ BELARUS με εντολή του εργοστασίου, για εξαγωγή στη γειτονική Αλβανία.

 

Η καλή εικόνα και η αξιοπιστία μας όλα αυτά τα χρόνια, μας ένωσε με το εργοστάσιο της BELARUS MINSK TRACTOR PLANT P/A, το 1998 με επίσημη σύμβαση αποκλειστικής αντιπροσωπίας.

 

Κοτόπουλος -BELARUS GR-SERRES A.E.Το 2007 η εταιρία μας υπέγραψε και νέα επίσημη σύμβαση αποκλειστικήςαντιπροσωπείας με το εργοστάσιο της FARMTRAC Europe Tractors Sp. z o.o. z.

 

Η εταιρία μας εισάγει όλα τα προϊόντα κυρίως από το εξωτερικό, και εξάγει στην Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Τουρκία κ.ά.

 

Οι τιμές μας είναι σταθερές και οι καλύτερες στην αγορά. Η δυνατότητα αυτή που έχουμε να δίνουμε τις καλύτερες τιμές υπάρχει και θα υπάρχει.

 

Κοτόπουλος -BELARUS GR-SERRES A.E.Η εταιρία μας είναι κυρίως οικογενειακή και ο κύριος μέτοχος της εταιρίας, ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο κ. Κοτόπουλος Αντώνιος του Γεωργίου.

 

Συνεργαζόμαστε με όλη την Ελλάδα, ενώ οι τιμές χονδρικής καθορίζονται από το ετήσιο τζίρο του κάθε συνεργάτη μας με ποσοστό έκπτωσης.

  

Σε περιοχές τις οποίες δεν υπάρχει άμεσα συνεργάτης μας, ο αγρότης που έχει αγοράσει  δικό μας μηχάνημα και απευθύνεται στο κατάστημά μας – στην έδρα, κερδίζει την έκπτωση σε τιμή χονδρικής σε όλα μας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Κοτόπουλος -BELARUS GR-SERRES A.E.Εξυπηρετούμε άμεσα τους πελάτες μας και τους προμηθεύουμε απ' ευθείας γνήσια ανταλλακτικά, ελλαστικά και τρακτέρ, χονδρικής και λιανικής αλλά και service.

 

Στις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε το τρακτέρ σας και να το επισκευάσουμε στην έδρα μας, στο υπερσύγχρονο συνεργείο μας με την χαμηλότερη χρέωση. 

 

Κοτόπουλος -BELARUS GR-SERRES A.E.Το συνεργείο μας έχει τη δυνατότητα να επισκευάζει παντός τύπου τρακτέρ.

 

Μπορείτε να απευθυνθείτε άμεσα για περισσότερες πληροφορίες στον τεχνικό διευθυντή μας κ. Αντώνιο Κοτόπουλο (τηλέφωνο επικοινωνίας 6982969196).

 

**Λόγο οικονομικής κρίσης έχουν παγώσει οι εισαγωγές καινούργιων γεωργικών μηχανημάτων. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα μόνο μεταχειρισμένα Belarus και γίνονται δεκτές και αλλαγές. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνίστε μαζί μας.**

 

 

 

Για την Belarus Hellas - Σέρρες Α.Ε

Τηλέφωνο: 2321055355

 

 

 

 

Αντώνιος Γ. Κοτόπουλος

                    Γενικός Διευθυντής & Πρόεδρος Δ.Σ.

& Διευθυντής Πωλήσεων Τρακτέρ – Κινητήρων

 
Διαλέξτε...
escort450.jpg
Μεταχειρισμένα


 
= Αγγελία με φωτογραφία
Αναζήτηση
Χρήστες τώρα...